VBox7 logo

Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се справят с извънредното положение?

8 308 20.03.2020

Извънредната ситуация в държавата и призивите да си останем вкъщи хванаха много от нас неподготвени. Въпреки това сме длъжни да предпазим себе си, близките си и то просто, докато си седим вкъщи.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

Редица популярни лица от България и света вече го направиха и дадоха личен пример за това. Сред тях са и любимите ни риалити звезди от "София Ден и Нощ". Уверете се!

Виж още: Коледа - Ден и нощ: Как посрещнаха празника любимите ни актьори от сериала?

Кристиан Кирилов

Бързо минава времето, когато имаш домашни любимци, че и конзола. "Ако не е наложително, направете и вие като мен и избягвайте излизанията, както виждате, положението с разпространението на Корона вируса не е за подценяване", пише той. Във видео пък се възмущава от факта, че много българи ще загубят работата или поне дохода си по време на извънредното положение, а държавата не е взела под въпрос проблема.

Виж още: С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

Калина Кузманова

Русокосата красавица тренира в домашни условия и спазва препоръките на кризисния щаб. Под друга снимка пък се шегува, че отива на разходка... на балкона.

Виж още: Евгения Джаферович с тотално преобразяване - сваля 2,5 литра мазнини с операция

Адриан Зурков

Мускулестият треньор избяга насред природата и призова хората да останат силни и позитивни в тези груби времена. И препоръчва да не изоставяме тренировките, защото можем да се изненадаме колко много може да направим със собствено тегло.

Виж още: ТЕСТ: Пазарувай като за самоизолация и разбери какъв човек си всъщност!

Бояна Генова

На красавицата пък ѝ е хем тъжно, хем се радва. И тя апелира всички да си седим вкъщи и даже си постави цел - ще пренареди нещата въщи, ще си запише мечтите, ще тренира, ще чете...„

Димитър Илков

Риалити звездата има завиден релеф и в ситуацията на самоизолация предлага домашни тренировки, които всеки може да види в неговия профил.

Виж още: Тити Папазов емоционален - негов близък е с коронавирус! Още спортисти положителни с болестта

8 308 20.03.2020

Още от Celebrity Box