VBox7 logo

Поп-фолк в изолация! Как се справят със ситуацията около COVID-19 любимите изпълнители в жанра?

11 777 20.03.2020

Времената са трудни в не една индустрия и увеселителната е една от най-сериозно засегнатите. Не работят заведения, барове, ресторанти, нощни клубове. В този смисъл поп-фолк звездите в България в момента не могат да практикуват до голяма степен професията си. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

Е, със сигурност някои от тях снимат клипове или записват песни, но участията са паузирани. Какво правят любимите поп-фолк изпълнители в условията на изолация и какви са техните призиви към феновете им?

Андреа

Певицата беше емоционална в Instagram, като написа, че не е мислила, че и това ще се случи. "Изолацията и това, че седим вкъщи може би е най-правилното решение! Естествено е да ни липсва нормалния начин на живот", написа тя.

Виж още: Не всичко е корона! Известни БГ двойки с ново предизвикателство - FlipChallenge, няма такъв смях!

Джена

Именно тя като че ли е най-уплашена от звездите на поп-фолка в момента. В дълъг текст пише, че "само един Бок знае какво ни чака и какво ще се случи с живота ни". "Това, което виждам обаче ме кара да мисля, че доста време няма да имаме стария си начин на живот, а някои признаци ми подсказват дори, че нищо няма да бъде каквото е било", коментира Джена.

Виж още: Самоизолация, но сред природата! Известните българи, които намериха уединение извън дома

Глория

Певицата публикува снимка от дома си, а под нея пише уверено, че ще дойдат и по-добри времена. "А сега е време за тренировки", завършва тя.

Виж още: Любов по време на карантина: Рая Пеева навърши 30 г. у дома с любимия Явор Бахаров

Лидия 

Хитовата изпълнителка просто зове да си седим вкъщи, да правим каквото ни се казва и това, за което все не сме имали време.

Виж още: С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

Преслава

Певицата беше сред първите, които отмениха участията си, дори преди мерките на властта. Сега тя призовава да си седим вкъщи, да бъдем отговорни, а самата тя пък си рови в интернет и се забавлява. 

Константин

Певецът прекарва ценно време със семейството си и споделя мигове с децата си.

11 777 20.03.2020

Още от Music Virals