Илиана Раева бясна на стереотипите! Излязла след седмица изолация и видяла какъв е българинът

16 887 23.03.2020

Уеб Цитати

Когато спазваш препоръките на властите и не излизаш с дни, съвсем нормално е да си мислиш, че и другите правят така. Най-малкото най-вероятно твоите близки също спазват препоръките. Но... реалността навън е различна!

Виж още: Какъв подарък! Илиана Раева показа внучката за ЧРД, написа мили думи на празника

С тази реалност се сблъска легендата ни в художествената гимнастика, Илиана Раева, която не излизала в продължение на седмица. Но в крайна сметка ѝ се наложило да излезе, за да напазарува някои неща. В случая го направила с дъщеря си Виолета. Гледката през прозореца на колата и в магазина обаче я шокирала - българинът не бил толкова недисциплиниран, колкото се говори.

Виж още: BG инфлуенсърки - положителни за COVID-19! Как преминава болестта при тях, с какво ги лекуват?

Във Facebook Илиана Раева сподели, че продавачката в магазина била без ръкавици, но пък с маска. Хората пък били различни - някои с маски, ръкавици, друг път само с едното, а трети - без нито едното. 

Виж още: Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се справят с извънредното положение?

В Южния парк пък си имало хора, макар и по-малко. Но пък улиците били празни, магазините - затворени. "Та, начетох се, колко българите сме недисциплинирани, прости и какви ли не сравнение с другия свят. Е, не е вярно това! Изобщо не е вярно!!! Има и от посочените, но българите не сме прости и недисциплинирани. Пиша си с познати из Европа", пише Раева и допълва - пише си с близки из Европа и, оказва се, европейците има много какво да научат от нас. 

Виж още: Поп-фолк в изолация! Как се справят със ситуацията около COVID-19 любимите изпълнители в жанра?

Източник thumbnail: https://www.facebook.com/iliana.raevaq7

Още от Уеб Цитати