VBox7 logo

Емануела се тунингова, похвали се с нов бюст с рекорден размер

11 171 04.03.2020

Явно зимните месеци са най-подходящото време за поставянето на силиконови импланти, защото след Николета Лозанова през октомври миналата година, сега и поп-фолк изкушението Емануела се похвали с тунингован бюст:

Виж още: Николета Лозанова откри тунинг сезона - похвали се с 450-кубиков бюст!

Експерти коментират, че става въпрос за 1500 кубика общо. От снимките се вижда още, че явно интервенцията не се е състояла наскоро, тъй като Емануела вече гордо позира за професионални снимки по бельо, но уви, е и заключила Instagram профила си.

Виж още: Емилия искрено и лично за децата си и връзката с Башур! Бременна ли е певицата?

Разбира се тези кубици са далеч от рекордните за републиката - тези на плеймейтката Кристин Каменова, която в началото на 2019 г. сложи по 1000 кубика във всяка гърда.

Виж още: Заради коронавируса: Пратили по спешност наша поп-фолк певица във ВМА!

Че Емануела ще се тунингова, самата тя обяви в средата на месец февруари, когато вече в публичното пространство обикаляше мълвата. Тогава тя отговори на слух, че любимият ѝ Мартин ще плати за силикона.

Виж още: Константин за непосилната цена 22 г. да си на върха! И защо все го свързват с пороци?

"Ще ви разочаровам, не са от Мартин! Дано не ми се налага мъж да ми плаща, смешна история", написа в Instagram тогава тя. 

Виж още: Сгодената Сузанита разказа за любимия мъж! Но как достигна тегло от едва 39 кг.?!

Иначе съвсем скоро ще излезе нов проект на Емануела. Със снимки и цитати от песента се похвали самата тя в Instagram, но доказателства откриваме и в профилите на известните коафьори и гримьори, с които работи.

Виж още: Пищно парти в пастелни цветове за първия рожден ден на дъщеричката на Светлана Гущерова

11 171 04.03.2020

Още от Music Virals