VBox7 logo

Какво се случва с Андреа? Певицата притесни феновете си с признание

13 508 12.11.2019

 

За певицата Андреа можем да кажем, че е една от кралиците на Instagram. С нейните над 314 000 последователи, инфлуенсърката знае тайната на перфектния кадър, облекло и грим, гарантиращи хиляди харесвания.

Виж още: Андреа призна кой е сложил край във връзката с Кобрата и даде ценен житейски съвет

В най-новата си песен Андреа си партнира с колегата си Крум за емоционално парче, което са кръстили "Мен ми стига". Всъщност то беше доста очаквано от всички нейни фенове, но те всъщност останаха с малко разочаровани.

Виж още: Историята на едно приятелство: Защо Андреа и Моника Валериева са толкова близки?

Причината за това е, че Андреа не се появява в клипа. Да, феновете ѝ са категорични - парчето е едно от най-добрите в кариерата ѝ изобщо, но... "Песента си е дуетна и не знам защо само Крум гледаме на кадрите", коментират някои. 

Виж още: Има ли задръжки Андреа? Певицата с нова порция провокация

В крайна сметка Андреа реши да отговори на феновете си и го направи в story. "Скъпи приятели, знам, че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не можах да оправдая очакванията ви докрай", пише Андреа.

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

Това със сигурност е озадачило последователите на Андреа, защото тя винаги изглежда на гребена на вълната на живота в своите снимки. Тя е винаги на екзотични места, обградена с лукс. 

Виж още: Кубрат Пулев тъжи по Андреа, а тя грам не се трогна! Вижте как отвърна!

Впрочем в последно време певицата често отговаря на въпроси на фенове в Instagram, като сред въпросите нерядко има и такива от лично естество. В една от последните сесии стана ясно, че тя няма мъж до себе си, а на въпроса дали иска да има деца, отговори с категоричното "да", макар че отговорът беше придружен с рисунка на жена, прегърнала празен силует на мъж.

Андреа и боксьорът Кубрат Пулев се разделиха през лятото на тази година след месеци на спекулации за отношенията помежду им. Новината беше обявена от Андреа, а в интервю по-късно Кобрата намекна, че дълго време във връзката им нямало развитие.

13 508 12.11.2019

Още от Music Virals