VBox7 logo

Най-известната порно звезда в света проговори: Ето какво търси в един мъж

16 847 08.01.2020

Лана Роудс оглави класацията за най-търсените порно актриси в платформата за филми за възрастни PornHub. Наскоро американката пусна видео, в което разкрива какво я привлича в мъжете и какво търси в потенциалните си партньори. 

Виж още: Установиха колко време издържа българинът на порно! Гърците - по-добре от нас

Във видеото 23-годишната красавица признава, че ѝ е писнало да бъде сама и мечтае да открие любовта на живота си. Е, какво търси в един мъж най-търсената порно актриса?

Виж още: 5 порно звезди - мъртви за 3 месеца! Какво убива актрисите?

"Аз съм жена, която изкарва сама парите си, затова професията му не би ме интересувала. Нямам нужда да ми се дава каквото и да е", започва Лана. Но признава, че има три неща, които са определящи за нея. Кои са те?

Виж още: Порно звезда с искрен разказ: Как точно се снимат филмите за възрастни?

Привличането

"Обичам тази химия и това да бъдеш привлечен - имам нужда от това и ако го няма, няма да се получи нищо", коментира Лана. По думите ѝ и да седи срещу нея най-секси мъжът в целия свят, ако не усети химия, двамата не биха имали бъдеще.

Виж още: Учителка преподава четене през деня, снима порно през нощта!

Хумор

"Второто нещо е да можем да се смеем заедно. Сходното чувство за хумор е нещо много важно за мен", категорична е актрисата. И явно има причина да го каже, тъй като признава, че е имала десетки връзки в миналото си.

Виж още: Актриса от ''Игра на тронове'' проговори за секс сцените и призна ужасни неща

Да не я използват

За финал брюнетката си пожелава мъж, който да не я използва и да не е с нея заради парите ѝ. "Дори преди да стана известна, с мен са били мъже, които са искали да ме използват по някакъв начин. Сега е още по-зле, защото имам и пари. Просто искам някой да има истински и чисти чувства към мен", емоционална е тя, но пък и допълва - иска ѝ се мъжът до нея да е нейният най-добър приятел, но и да правят заедно страхотен секс. 

Виж още: Когато Кен стана Барби... култов бразилец си сменя пола, подложил се е на над 100 операции

16 847 08.01.2020

Още от Най-яките мацки