В топ форма за лятото: Калина Кузманова смая всички с горещите си форми

1 199 21.08.2022

Най-яките мацки

Помните ли култовия български сериал „София Ден и Нощ? Е, тогава със сигурност сте обърнали внимание и на една от най-сексапилните актриси в него Калина Кузманова, която играеше ролята на Галя. 

Виж още: Тъжна дилема: Мартина Юрукова се чуди дали да маха силикона

След сериала блондинката вложи доста средства и време във външния си вид. Усилените тренировки дадоха резултат и Калина се сдоби със страхотна форма, за която всеки би ѝ завидял. 

Виж още: Крисия се оплака! Фалшиви приятели разочароваха порасналата певица

Преди година и половина тя и половинката ѝ Стефан се сдобиха с първородния им син Стефан, който кръстиха на таткото. За този толкова кратък период инфлуенсърката успя да влезе отново в топ форма и в момента изглежда повече от страхотно. През последните летни дни семейството се отдаде на почивка на Българското Черноморие. Не знаем до каква степен Калина и мъжът ѝ ще си починат покрай детето, но пък за сметка на това родната красавица не спира да пръска чар в социалните мрежи.

Виж още: "Бях в тотален шок, а майка му ми беше благодарна": Люси от "Ергенът" с безумна история

В личния си профил тя смая всички със страхотни форми от плажа. Е, няма да си кривим душата – завидяхме ѝ съвсем добронамерено и за тялото, и за почивката. 

Изображение: https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/

Още от Най-яките мацки