VBox7 logo

Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

133 394 13.07.2019

Вероятно най-емблематичната и най-продължителна връзка в родния шоу бизнес вече е в миналото. Поп-фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев са се разделили.

Новината съобщи лично Андреа в своя Instagram профил с публикация, която впоследствие изтри.  "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа тя под селфи.

И ако не е достатъчно ясно, в коментар потребител пита в прав текст дали са се разделили с Кубрат. При което певицата отговаря с проста емотикона - палец нагоре.

Андреа и Кубрат Пулев бяха заедно цели 12 години. Тя беше неотлъчно до него във всички важни битки на ринга, а и извън него - като например драмата с Джени Суши.

Преди 2 години в интервю Андреа заяви, че не ѝ е нужна сватба и пръстен, за да се чувства обичана.

В свои интервюта пък Кубрат често я е упреквал за разголените снимки, които качва. 

 

Слухове за края на връзката им имаше още в началото на годината. Впечатление правиха и екзотичните пътувания на Андреа, на които не беше с него.

Преди дни двамата кумуваха на сватбата на приятел на спортиста. След това папараци заснеха Андреа и Кубрат заедно на плаж.

Дали Джени Суши е "помогнала" за края, или пък връзката им просто се е изчерпала, няма как да знаем, но се надяваме и двамата да намерят истинското щастие съвсем скоро.

133 394 13.07.2019

Още от Social Virals