VBox7 logo

Божинов, Гъмзата, Мартин Петров, Бандаловски си поиграха с тоалетна хартия! Зоват: Останете вкъщи!

6 118 18.03.2020

Мерките срещу разпространението на коронавируса у нас хванаха мнозинството от българите неподготвени и това доведе до опашки пред супермаркетите, както и презапасяване с някои продукти и изделия. Сред тях беше и тоалетната хартия, макар че като че ли все още няма рационално обяснение защо се презапасихме именно с нея. 

Виж още: Изписаха болния Том Ханкс, но други обичани актьори се оказаха положителни за COVID-19

Тоалетната хартия стана обект на интернет хумора, а легендата на българския футбол Мартин Петров даде началото на предизвикателство, в което предизвика колеги да изпробват как са с жонглирането с руло хартия. За съжаление няма как да ви покажем колко добре се справи с играта на 21 Петров, тъй като той качи видеото на story, но ви показваме други майсторски изпълнения.

Христо Йовов

Говорейки за майсторски изпълнения, няма как да не започнем с Бижутера. Макар да спря с футбола, легендата на Левски демонстрира отлична форма и то седнал.

Виж още: Нарекли Златка зомби заради мерките ѝ срещу COVID-19! Тя потренира в парка, зове да си седим вкъщи

Валери Божинов

След като си върна контрола върху профила в Instgram, той е изключително активен. Освен това е и фен на такъв тип предизвикателства, така че беше въпрос на време да се включи. От видеото става ясно, че е проговорил италиански, а под него в коментарите му се "смее" Николета Лозанова.

Виж още: Какви мерки взеха световните знаменитости във войната срещу COVID-19? Обичан модел чака резултат

Иван Бандаловски

33-годишният футболист на пловдивския Ботев също се включи в предизвикателството и предизвика още Петър Занев, Николай Бодуров, Илиян Мицански и още много.

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

Евдокия Попадинова

Най-добрата футболистка на България също демонстрира завидни умения, като това няма как да изненада когото и да било. Нещо повече - надгради, като може да видите как във видеото по-горе.

Виж още: За коронавируса трезво и рационално от д-р Наум Шопов: Колко точно е страшна болестта?

Валери Божинов-син

Малкият Валерко обожава футбола и майка му Алисия неведнъж е споделяла, че се притеснява, че ученето може да остане на заден план. Във видео Божинов-син показа, че поддържа форма на пътеката вкъщи. Е, включи се и в модерното предизвикателство, но пък с истинска топка.

Виж още: #ОстанетеВкъщи и българските VIP-ове: Кой как оползотворява времето?

Гъмзата

Предизвикателството прие синът на музиканта. Вижда се, че не се справя по-зле от професионалните спортисти.

Виж още: След диагнозата "Коронавирус": Синът на Том Ханкс проговори за състоянието на родителите си!

6 118 18.03.2020

Още от Sports Virals