VBox7 logo

Венелин Кондаков взе акъла на Филип Плейн! Вече е любимият му фризьор

11 200 21.08.2019

Дизайнер Филип Плейн се оказа голям фен на един от най-популярните VIP фризьори у нас, а именно Венелин Кондаков. Българинът не за пръв път се оказва в имението на Плейн по покана на скандалния германец. 

От услугите на нашенеца се е възползвала новата любима на Плейн. По последните снимки на пищната красавица си личи, че е фен на екстеншъните и русия цвят.

Майката на дизайнерa също не пропуснала своя шанс да седне в стола на VIP фризьора за пореден път. Тя също била почитателка на българина от известно време. В профила на салона си той публикува снимка на крайния резултат и пост, който гласи: За мен е истинско удоволствие да правя косата на тази жена. За пореден път се забавлявахме много! Thank you! 

От стори на самия Плейн, публикувано в 1:07 през нощта, става ясно, че с Венелин не ги събира само професионален ангажимент, а и приятелство. Двамата се отдават заедно на релакс и сериал в късните часове. 

Венелин Кондаков беше първият ментор мъж в най-нашумялото уеб риалити с MEGZ, където успя да превърне една от участничките от "грозното пате" на шоуто в яка мацка. 

Фризьорът има дълъг списък с родни красавици, за чиято визия се грижи и сред тях са Николета Лозанова, Биляна Лазарова, Тита, Десита, Диона и още куп модели. 

11 200 21.08.2019

Още от Celebrity Box