VBox7 logo

Тези звездни двойки доказаха, че връзките от разстояние за възможни!

3 601 03.01.2020

За холивудските връзки е характерно, че рядко се задържат дълго време. Е, има и изключения, но те са наистина единици. Вероятно има и причина за това - снимки в различни части на света, постоянни ангажименти и малко време за личе живот. 

Има обаче двойки, които не само устояват на теста на времето, но и на този на разстоянието. Кои са те?

Виктория и Дейвид Бекъм

Всички знаем колко перфектно семейство са Бекъмови, но малцина знаят за проблемите, през които са преминали. Преди години на двамата им се наложи да живеят разделени от хиляди километри - той в Калифорния, тя - в Лондон. Въпреки това връзката им е все така здрава.

Виж още: Джино и любимата му се похвалиха с първи нов дом! Вижте луксозното жилище!

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Двамата са омъжени от над 22 г. и никога не са позволявали километрите между тях да се окажат пречка за връзката им. Даже напротив, връзката от разстояние е направила чувствата им дори по-силни от преди.

Виж още: 36 години брак? Каква е тайната на щастливия семеен живот на Илиана Раева и Наско Сираков?

Никол Кидман и Кийт Ърбан

След раздялата си с Том Круз, Никол дълго време се бори с депресията. В най-тежките си дни тя среща Кийт, в когото се влюбва от пръв поглед. Двамата са заедно от години, а когато са разделени заради работа, говорят по телефона с часове.

Виж още: Българските звезди, които намериха любовта през 2019 г.

Принц Хари и Меган Маркъл

Преди да се оженят, двамата живееха дори на различни континенти. Въпреки това обаче имали едно обещание - да не минават повече от 14 дни без да се видят.

Виж още: Звездните сватби на 2019 г.! Любимите двойки, които чуха Менделсон

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от любимите двойки на целия интернет! Двамата започват връзките си, но бързо след това работата ги разделя. Но според тях това е ключът към успешната връзка - да не работиш на едно място с партньора си. Освен това двамата са и най-добри приятели.

Виж още: Звездните раздели и разводи на 2019 г.! Скандали, сълзи, дела и слухове в родния шоубизнес

Източник thumbnail: Getty Images

3 601 03.01.2020

Още от Celebrity Box