5 за да пусна първи епизод.
“Милион долара или първородната дъщеря.“
Когато двадесет и четири годишната Новембър Харт разбира, че е “отвлечена“ от кредитора на баща си, това вече е върхът. Прясно уволнена и страшно ядосана поради това, че се чувства безпомощна, едва ли би било трудно да се досети защо се намира в една стая с него, при положение, че дори не е първородната дъщеря, а да не говорим за красотата. Когато опитва със хитрост да се измъкне, разбира, че евтините и американски номерца въобще не минават. Спасява я единствено интелигентността и вложена в новообразуваното уравнение в главата и:
(баща ми+заема от милион долара+ сестра ми като залог) х НЕуспешния семеен бизнес + дебелия чичко кредитор= крах...ъъъ съответно бягството ... безизходица...
Предателство.
Да, но нещо не се връзва, защото точно кредитора не се оказва “чичко“, нито “дебел“, а всъщност страшно очарователен и завладяващо красив млад “ джентълмен“ на когото би си позволила да се възхити, ако не беше чула преди секунди някъде думата “мафия“, вмъкната ей така за по между другото.
На Гейбриъл Крос- боса на американската мафия. Изпълнителен директор на двата най-големи холдинга в САЩ, очевидно днес също не му е ден, но защо за бога трябваше нещата да отидат още по- на зле? Навместо да получи красивата дъщеря, му бива изпратена огризката на семейството без абсолютно никаква информация, кой е той и защо за бога изобщо си прави труда още да диша това грозно момиченце?! Труден въпрос, поне за него, но устатницата седнала настреща него, изобщо не се трогва от факта, че срещу нея седи въоръжен мъж,мафиот, и то бесен, който си иска трофея или парите, а на пет крачки зад него още четирима в приблизително същото настроение. Осъзнавайки това вече достатъчно отчаяната,мазохистично настроената Новембър решава да предложи напълно безпочвена и безсмислена сделка и предизвиква мафиота насреща си само и само да спаси животът на баща си и сестра си. Какво може да изгуби освен животът си?

Какво ще се случи? Ще успее ли да спаси семейството си превръщайки се в човек за всичко на поробителя си или тя самата ще пороби нечие сърце?
Една съвременна интерпретация на “ Рубинята Изаура“, която ще ви остави бездиханни до самия си край.

kele