Davidoff feat. Touch Down - Да, Не (Официално Видео)

Видео Директор: A-Vision & Здравко 3-ко Иванов. Музика: P.U.R.E. The Movement & Здравко 3-ко Иванов. Линк за mp3 : http://dox.bg/files/dw?a=e33e4796d6 ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!

davidoff_official