Шефа на Мвр в Бургас репресира стари граждани заради политическите им възгледи

Утре викат майка ми в Първо Районно в Бургас. (ПЕТЪР НИЗАМОВ)
Майка ми - на 75 години, болна от хипертония трябвало да им отиде на краката на онези безделници незнайно за какво. Притесняват майка ми. Това е без съмнение опит да бъда сплашен да спра да преча на прокарването на промените в Закона за закрила на детето и кампанията за отнемане на български деца по норвежките методи на Барневерн. Сега ще Ви разкажа кой назначиха за Шеф на ОДМВР–Бургас.
Това, обаче няма как да стане.
Сега ще Ви разкажа кой назначиха за Шеф на ОДМВР–Бургас. Човек, срещу който е имало дисциплинарно п-во за КОРУПЦИЯ, че е изнудвал служителите си да му плащат по 400 лева, че парите му трябвали да плаща за адвокати и да подкупва съдебни състави за дело, за престъпление, в което е обвинен !!! По-долу е пълния текст на сигнала.
За назидание на другите! Полицаят, който по думите на Бойко Борисов е действал „по най-тъпия, глупав и брутален начин“, е повишен тази година като шеф на ОДМВР-Бургас. Този, който организира акцията срещу TV7 и наруши брутално закона.
Човекът, който е отговорен за преминаването на около милион (не преувеличавам) незаконни мигранти през района на ГПУ-Драгоман. Под чието ръководство това се случаваше. Много случайно след като Сотиров напусна ГПУ–Драгоман, там започнаха да се хващат таксите с мигранти. Явно тези таксита са били покровителствани по време на управлението му. И не само, имаме информация от отлично запознат източник, че по негово време там са прекарвани цели ТИП-ове с мигранти със знанието на комисара.
Сега ни го натресаха за шеф на МВР–Бургас.
Освен това е бил шеф на РПУ в Перник точно по времето, когато там вилнееше групировката на Килърите 3 и за която в интeрвю по телевизията защитен свидетел разказа, че полицията в Перник и шефовете на Районник е участвала при силовото завземане на наркопазара, на пазара на нелегалното тото чрез ликвидиране на конкуренцията по поръчка на бащата на Райко Кръвта- понастоящем осъден за няколко убийства и като тартор на ОПГ за убийства в Перник, извършени по времето на Радослав Сотиров.
Малко история за въпросния :
Ето и текста на сигнала за корупция :
аз съм служител в ОД МВР София - сектор Престъпления по пътищата. Искам да сигнализирам, за нередностите, които се случват в сектора.
Работя като автоконтрольор на главен път 1-8. От 4 месеца ми се събира сумата от 400 лева, които ги давам лично на служителя Радослав Сотиров, който ги предоставя на началник сектора - Георги Стоилов и Комисар Валентин Димитров.
Такава сума се иска от всички колеги в сектора - преди сумата беше 200 лева. Парите се предоставят, тъй като Сотиров ни увещава, че сумата е за застраховка на нашите работни места и ни пази Апостол Славов, който е бивш служител на Вътрешна сигурност МВР, а сега е заместник Директор при нас.
Г-н Министър заповядайте да се уверите, че автомобилите с видеокамери не се експлоатират за да се събират по-лесно пари от водачите на пътя.
Работи се със радари, който не се водят на отчет в МВР. Предадените снимки от видеорадарите не отговарят на броя предадени снимки в края на смяната. Отделно от месечната рента, парите след всяко дежурство се предават на Мирослав Андонов и Първан Пейчев, които ги разпределят в края на месеца, между служителите - това е нашата черна каса.За да се уверите в думите ми нека Вътрешна сигурност направи проверка на полиграф на Андонов, Пейчев, Сотиров и Жоро Стойлов
Вдигането на месечната рента се обясни, че се налага, защото са необходими много пари за адвокатите и съдийски състав на Комисар Валентин Димитров /три дела от общ характер/ и Сотиров /едно дело/.
В много интервюта лидерът на ДСБ Атанас Атанасов многократно е обяснявал, че някой си Радо Схемата покровителства каналите за трафик на мигранти. Той обаче никога не е казал кого има предвид. Единственото, което направи впечатление и се коментира в средите на вътрешното ведомство и прокуратурата е, че умалителното име е идентично с това на Радослав Сотиров, който по това време работи на браздата.


Повишиха полицейски началници, действали "по най-тъпия начин...
"..полицията действаше по най-тъпия, глупав и брутален начин. И затова ще понесе пълна отговорност". Това са думи

Петър Низамов