VBox7 logo

Голямото РОК междучасие - ПРЕМИЕРА - Епизод 1, Част 1

3 314 17.11.2016 Инфо

На 16 ноември стартира уникалният риалити формат на БНТ1 „Голямото рок междучасие“. Тринадесет училищни рок групи ще влязат в оспорвана музикална надпревара за титлата най-добрата млада банда на България. Водещите на предаването Милена Николова (Миленита) и Деян Каменов (Дидо от Д2) ще преминат заедно с избраните след кастинг рок банди по пътя до голямата победа.

„Голямото рок междучасие“ ще се излъчва всяка сряда от 21:00 часа, веднага след централната емисия новини „По света и у нас”. В рамките на пет тематични лайфа групите ще се изправят в конкурентна битка както за вниманието на журито, така и за любовта на феновете. След първия епизод, с групите ще бъде проведен „кемп“ за повишаване на техните музикални и сценични качества, с помощта на ментори, вокални педагози и стилисти. До края на състезанието на участниците ще бъдат поставени много музикални предизвикателства.

Големият финал предстои на 21-ви декември, когато и зрителите ще могат да гласуват за своя фаворит. В решаващия момент при избор на най-добрата млада рок банда вотът на журито и феновете ще бъде с равна тежест.