VBox7 logo

Далеч не е само Валери... Най-известните BG звездни изневери през последните години!

13 324 11.07.2019

В началото на седмицата родния шоу бизнес беше разтърсен от новината за раздялата на футболиста Валери Божинов и сръбкинята Биляна Дол.

Както писахме и ние, причината за раздялата им е изневяра от страна на Валери. 

Виж още: Биляна Дол би шута на Валери Божинов! Причината - изневяра...

Разбира се, не за първи път родни знаменитости приключват връзките си заради изневери, затова решихме да ви припомним някои от най-емблематичните раздели от последните години.

Алекс и Дани Петканови

Започваме с тях, защото трябва да има нещо позитивно в цялата история. Преди време обаче Даниел разобличи приятелката си. Бяха публикувани снимки, чатове, от които стана ясно, че Алекс му е изневерила. Всичко обаче завърши добре и двамата в момента са щастливо женени и имат детенце.

Валери Божинов 

Който е изневерявал, пак ще изневери! Това явно с пълна сила важи за футболиста. Изневерявал е и на Алисия, и на Николета Лозанова, а сега стана ясно и за Биляна Дол. 

Благой Георгиев

Докато сме на футболна тема, няма как да не споменем и Благой Георгиев. Много време мина от тогава, но мнозина все още си спомнят изневярата му с поп-фолк певицата Лияна. Тогава той официално беше с Христина Витанова, която на всичкото отгоре беше и бременна.

Иван и Вихра

Малко след като вдигнаха сватба, проблемите във връзката им започнаха. Вихра неведнъж е разказвала за изневерите на Иван. 

Кали и Владимир

Поп-фолк певицата се раздели малко по-рано през годината с Владимир, от когото има дете. Официално тя заяви, че причината е липса на доверие, но пред всекидневник Владимир твърди, че именно изневярата е причината за края на връзката им.

Райна и Константин

Раздялата им се случи през 2009 г., но връзката им беше една от най-емблематичните в жанра. Тогава някъде пламна любовта между Константин и настоящата му половинка Надя. 

13 324 11.07.2019

Още от Chart Box