VBox7 logo

Домашни тренировки с популярни българи! Тренирай с Янита Янчева, Адриан Зурков, Сами Хосни

5 762 20.03.2020

Когато фитнес залите са затворени, а властите ни препоръчват да ограничим безцелните разходки, да се обездвижим е изключително лесно. Затова на мода дойдоха домашните тренировки, като изборът тук е огромен.

Виж още: С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

За да призоват хората да останат активни, макар и в домашни условия, апелират и много популярни българи. За целта те адаптираха своите тренировъчни режими и ги споделиха с последователите си. Ето как може да се раздвижим с популярни български инфлуенсъри.

Янита Янчева

Може да се тренира с всичко и семейството на Янита Янчева го доказва. Видеото е хумористично, но пък базовите упражнения - лицеви опори, клекове и напади могат винаги да се правят.

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

Сами Хосни

Популярният треньор винаги е тренирал своите клиенти по малко по-различен начин и е залагал на функционални и кондиционни тренировки, сега предлага такива и на Instagram последователите си.

Виж още: Изписаха болния Том Ханкс, но други обичани актьори се оказаха положителни за COVID-19

Златка Димитрова

Плеймейтката тренира и у дома, и в парка, но по-горе сме сложили тренировката ѝ от хола, защото просто е по-безопасна. Е, изискват се някои аксесоари, но като начало можете да минете и без тях.

Виж още: Нарекли Златка зомби заради мерките ѝ срещу COVID-19! Тя потренира в парка, зове да си седим вкъщи

Адриан Зурков

Трудно се поддържат такива мускули без тежести, но какво да се прави, такива са времената. Зурков ни е подготвил супер тренировка само със собствено тегло, с която мускулната треска е гарантирана.

Виж още: Какви мерки взеха световните знаменитости във войната срещу COVID-19? Обичан модел чака резултат

Димитър Илков

Другата звезда от "София Ден и Нощ" също предлага упражнения, които ще се харесат на мъжете, но пък за тях са необходими тежести.

Виж още: Божинов, Гъмзата, Мартин Петров, Бандаловски си поиграха с тоалетна хартия! Зоват: Останете вкъщи!

5 762 20.03.2020

Още от Cool News