VBox7 logo

Новините в 90секунди: Британска авиокомпания свали насила мъж, болен от рак

3 366 28.04.2017 Инфо

Най-драматичната нощ в македонската история, отново скандал на борда на самолет и още в „Новините в 90 секунди“
1. Македонският парламент преживя един от най-драматичните си дни в историята. Стотици протестиращи влязоха в Народното събрание в четвъртък и нападнаха депутати, включително и лидера на Социалдемократическия съюз Зоран Заев. Ранени са над 100 души. Причина за размириците стана изборът албанеца Талат Джафери от опозицията за председател на парламента. България и светът призоваха балканската страна към мирно решение на кризата.
Видео: https://www.vbox7.com/play:bb1ae71ea9
https://vesti.bg/sviat/balkani/naj-dramatichnata-nosht-v-makedonskata-istoriia-6068485
2. Британска авиокомпания свали от борда мъж, болен от рак. Той пътувал от Лондон до Ямайка, за да види семейството си. Г-н Банту се почувствал зле и решил да се премести от икономичната в бизнес класата на самолета. Тогава няколко мъже от екипажа принудително го върнали на мястото му. Нещо повече, те вързали ръцете и краката на мъжа. По-късно машината кацнала на Азорския остров Терсейра и пострадалият, заедно с още един пътник, който опитал да му помогне, били свалени от самолета. Държаха се с мен като роб, заяви г-н Банту.
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=TsudETD0Pq0
https://vesti.bg/sviat/britanska-aviokompaniia-svali-nasila-myzh-bolen-ot-rak-6068499
3. Продължаваме с нещо любопитно, най-младата милиардерка е на 20 години от Норвегия. За втора поредна година Александра оглави класацията. Тя е дъщеря на Йоан Андресен – норвежки инвеститор, а парите на нейното семейство идват от търговия с тютюн. Александра няма намерение да се занимава със семейния бизнес, а нейното любимо занимание е ездата.
Снимки: https://vesti.bg/galerii/foto/naj-mladata-miliarderka-v-sveta-3766

https://vesti.bg/sviat/aleksandra-e-na-20-i-e-naj-mladata-miliarderka-6050878