Новините в 90секунди:МВР обезвреди самоделно устройство в София

Откриха самоделно устройство е столичняи квартал „Младост“ 1, брутално отношение към деца в софийска ясла и още в „Новините в 90 секунди“.
1. МВР обезвреди самоделно устройство в столичния квартал „Малдост“ 1. Съмнителната кутия е наремерена до строеж на място, за което жителите на квартала настояват да остане зелена площ. В пакета, по непотвърдена информация, е имало 200 грама тротилов еквивалент. Според разследващите това не е достатъчно, за да предизвика сериозни щети, но може да има пострадали хора, ако се взриви. Изглежда, целта на пакета е била сплашване.

https://vesti.bg/bulgaria/incidenti/mvr-obezvredi-samodelno-ustrojstvo-v-sofiia-6068617

2. Родител на дете, посещаващо ясла в София, сложи записващо устройство в играчката му. Причината за това решение е, че детето заявило, че било удряно от възпитателка. Резултатът от постъпката на родителя, оказа се, че има брутално отнощение към децата в яслата. Малчуганите са обиждани, стресирани, оставяни да плачат с часове. Все още няма коментар от ръководството на детската градина.

Видео: https://www.vbox7.com/play:4937871c4a

https://vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/v-detska-iasla-bez-da-pishtish.-liglo-6068611

3. От света, в Ню Йорк се състоя най-бляскавото модно събитие на годината, наричано още „Модните Оскари“. Благоворителният бал Мет Гала събра на едно място изпълнители, модели, актьори и спортисти. Тенисистката Серина Улямс мина по червениям килим с годеника си и вече официално показа бременното си коремче. На бляскавото събитие не липсваха и модни гафове. Певицата Кейти Пери се появи с тоалет в червено с множество пискюли, набори и орнаменти. Най-изненадващо решение беше воала, който покрива главата ѝ, а най-отгоре – странна метална инсталация със странични огледала. Това превърна Пери в най-зле облечената звезда. Съпругата на Фарел Уилямс Хелън също понесе множество подигравки в социалнит емрежи. Блондинката беше облечена в обемист червен костюм, който напомняше на герой от култовото детско „Телетъбис“. Боливудската звезда Приянка Чопра пък заложи на тоалет комбинация от рокля и шлифер. Дължината на тоалета стана повод за шеги в „Туитър“

90секунди