VBox7 logo

Новините в 90секунди: Шампионът ни по карате ударен извън правилата

2 971 09.05.2017 Инфо

Шампионът ни по карате, ударен извън всякакви правила от победен противник, погледът към новата първа двойка на Франция и още в „Новините в 90 секунди“.
1. Европейският ни шампион по карате Тодор Събев продължава да е в тежко състояние, след като пострада по време на двубой на Европейското първенство в Сърбия. 24-годишното момче беше ударено в главата извън всякакви правила от победения си съперник. Правителството изпрати военен самолет, с който прибва Тодор у нас. Въпреки тежката травма, спортистът е без опасност за живота, коментира треньорът на националния отбор по карате Димитър Тодоранов.
Видео 1: https://www.youtube.com/watch?v=5HZWdODhlL8
Видео 2 https://www.vbox7.com/play:6ab38ae4be&start=5
https://vesti.bg/bulgaria/politika/postradaliiat-ni-sportist-udaren-v-glavata-izvyn-pravilata-6068877
2. От света, въпреки че първата дама на Франция няма съществени функции в страната, 64-годишната Брижит Троньо влезе във всички световни медии. Най-интересното около нея е, че е с 24 години по-възсрастна от съпруга си, новият президент на Франция – Еманюел Макрон. Британският „Индипендънт“ публикува откъз от книгата за Макрон, който разкрива как родители му са приели връзката му с толкова възрастна жена. "Не разбираш ли, че ти си изживяла живота си? Той няма да има деца от теб", казала на Брижит майката на Макрон и пожелала от нея да прекрати връзката със сина ѝ. Тя обаче не го сторила и двамата се борили за любовта си. Тази година Брижит и Еманюел празнуват 10-годишнината си.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=Zo7JE2h6yq0

https://vesti.bg/sviat/evropa/kak-roditelite-na-makron-prieli-vryzkata-s-zhena-mu-6068880

3. В Русия мъж скочи от огромен кран, за да отбележи Деня на победата. Богдан Корженевски държи в ръцете си Георгиевската лента – символ на патриотизъм в страната. Тази година парада в Москва мина без авиация. Причината - лошите атмосферни условия.

Видео 1: https://www.vbox7.com/play:a46cb95070
Видео 2: https://www.vbox7.com/play:eb2114d498&start=51

https://vesti.bg/sviat/evropa/bez-aviaciia-na-parada-v-moskva-6068882

4. Когато мастилото скрива раните. Завършваме с любопитни сними на красиви татуси, които прикриват ужасни белези.

Снимки: https://vesti.bg/galerii/foto/kogato-mastiloto-skriva-ranite-3809

https://vesti.bg/lyubopitno/kogato-mastiloto-skriva-ranite-6068802