VBox7 logo

Нещата, които спрях да купувам| Вредни навици| МИНИМАЛИЗЪМ

441 01.01.2019 Инфо

Здравейте, четящи!
С началото на новата година, започвам нова поредица от видеа в канала. Тематиката на тези видеа ще бъде обвързана с начина ми на живот и промените, които настъпиха и които тепърва ще настъпват в него. Ще има видеа с практически съвети, касаещи личностното развитие, здравословния начин на живот, както и създаването на подкрепяща среда. Ще си говорим за минимализъм, за отсраняване на вредни навици и създаване на нови, по-позитивни и ефективни такива.
Надявам се да бъдете част от това пътуване, защото наистина искам да го извървим заедно. Подготвила съм ви много интересни теми, както от книги така и от личния ми опит, които вярвам - ще бъдат полезни на мнозина.
Желая ви едно прекрасно начало на новата 2019 година. Нека тя бъде изпълнена с хармония и себенадграждане. Нека всички цели, които сте си поставили, бъдат ваша пътеводна светлина и ви дават сили, воля и мотивация в стремежа към тяхното постигане.
Нека да ни е честитата новата година.
Благодаря ви, че сте тук
Обичам ви!

-Не забравяйте да гледате видеото в HD.
-Ако това видео ви е харесало, ще ви бъда благодарна да го харесате и споделите с приятели. :) Ако искате да виждате още книжни видеа от мен и да не се "изгубим" из youtube, абонирайте се за канала ми и натиснете камбанката, за да получавате известия всеки път, когато кача ново видео! :)

***

Може да ме намерите и из социалните мрежи по долу. Старая се да отговарям възможно най-бързо:

Блог: https://stefslibrarybooks.wordpress.com/
Фейбук: https://www.facebook.com/stefanie.evgenieva
Страница: https://www.facebook.com/StefaniEvStefsLibrary/
Инстаграм: https://www.instagram.com/stefani.evgenieva/