Новините в 90секунди: Тръмп заплаши Северна Корея с ядрени подводници

Доналд Тръмп заплаши с ядрени подводници, какво пише в програмата на кабинет Борисов 3 и още в „Новините в 90 секунди“.
1. Обединените патриоти и ГЕРБ са готови с програма за управлението на страната до 2021 година. Документът беше подписан от лидерите на двете формации Валери Симеонов и Бойко Борисов. Програмата е разделена на 21 приоритетни точки, съответстващи на отделните министерства в евентуалния бъдещ кабинет "Борисов 3". Другата седмица след Великден започват разговори и за министерските кресла.
https://vesti.bg/shte-ni-upravliavat-po-21-stranici.-borisov-niamashe-mnogo-varianti-6067907
2. От света, американският президент заплаши Северна Корея с ядрени подводници. Прчината е да се спре агресивното поведение на Пхенян. Самият Тръмп призна, че е отправил заплахата в телефонен разговор с китайския държавен глава. Китайското външно министерство призовало Вашингтон да не предприема „безотговорни действия”, които могат да бъдат „опасни” при настоящите обстоятелства.
Видео: https://www.vbox7.com/play:a2ef3f4622
https://vesti.bg/sviat/trymp-zaplashi-s-iadreni-podvodnici-i-kitaj-se-vyzdyrzha-6067904
3. Бившият треньор на Националния отбор по художествена гимнастика Ина Ананиева е бременна. Това е и причината тя да напусне ансамбъла в края на миналата година.
Полът на детето е момиченце. Ананиева вече е избрала име за бебето, което очаква да се появи през юли. Това ще е втора дъщеря за Ананиева.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=oyXeb_xlthE

https://vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/ina-ananieva-ochakva-momichence-6067909
4. Студ и дъжд ни очаква на Великден. Точно на 16 април в полунощ температурите ще бъдат между 0 и 10 градуса по Целзий. Вероятно и ще вали. Времето през следващите два дни ще бъде типично за пролетта. Топло, но не горещо, с максимални температури около и над 20 градуса.
https://vesti.bg/bulgaria/tochno-na-velikden-stud-i-dyzhd-6067897

90секунди