VBox7 logo

Асеновата крепост, заснета от въздуха и интересни факти за нея

11 672 19.07.2015 Инфо

Интернет Страница: http://skyviewu.com Последвайте ни във Facebook : https://www.facebook.com/SkyviewU Twitter: https://twitter.com/SkyviewU

Асеновата крепост. В първия ни епизод от поредицата „България от небето“, в която разкриваме забележителностите на родината ни, известни туристически обекти и скрити нейни кътчета, паметници на културата, традицията на народните фестивали и празници и красотата на нашите градове, заснети от въздуха с дрон, ви представяме Асеновата крепост.
С история датираща от траките, придобила изключително важно значение през средновековието, днес е посещавана от десетки хиляди.
За още - абонирайте се,харесайте,коментирайте и споделете.
На всяко десето число от месеца – нов клип и ни следете за допълнителни ексклузивни материали.

Утре, 21.7, вечерта, видеото ще бъде качено и в Youtube (линка е малко по-долу в описанието, с английски субтитри, както и всяко следващо видео от поредицата "България от небето", за да запознаем света с нашата история, култура, родни забележителности и природни красоти.
Споделете и там, особено ако имате приятели и познати в чужбина!


"SkyviewU България" професионално заснема тържества-сватби,рождени дни,тийм билдинги и други,реклами,пейзажи,медийни събития,недвижими имоти,видео и снимки на хотели и бизнес сгради с маркетингова цел,музикални клипове,индивидуални сесии и специални проекти от въздуха с дрон- DJI Inspire 1.
Видеоканал с материали на английски и координати за контакт:

YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCd8SE6EOpKizfEXkSo54nMQ – Video channel in English


email : photo@skyviewu.com - за информация и поръчки

Телефон : 0883569590