VBox7 logo

Коронавирусът и българските VIP-ове! Кой какво мисли по темата?

2 558 11.03.2020

Опасността от новия коронавирус вече е реална и в България, а в медиите ни мнение по темата изказват всякакви хора - както медицински лица, така и политици, общественици, популярни лица от българския шоубизнес.

Виж още: Кризата с коронавируса - видяна от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лечението?

Именно последните намериха успешна трибуна онлайн, където дадоха "своите 5 стотинки" по темата. Събрахме някои реакции. 

Наум Шопов

Няма как да не започнем именно с лекаря сред популярните ни лица. Той публикува видео, в което обясни рисковете от болестта, начина на протичане и как можем да намалим риска от заразяване. Повече тук.

Виж още: Коронавирусът - конспирация или излишна суматоха? Версиите на популярните българи

Ева

Певицата не изказа точно мнение по темата или поне не с думи. Тя качи снимка, която да ни пази от вируса. 

Виж още: За коронавируса трезво и рационално от д-р Наум Шопов: Колко точно е страшна болестта?

Джена

Наложи се певицата да си отмени предвидените участия в Германия. Притесненията ѝ са от личен характер. "Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията, върлуваща във все повече държави Коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине щама", пише певицата.

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от коронавируса - Нора Недкова пие лекарства, Галин е потресен от държавата

Биляна Лазарова

Бъдещата майка първо благодари на всички, които са си останали вкъщи и заради това магазините и пътищата са празни, а след това заяви, че "маниакалното поведение" на хората е по-опасно от вируса. И завърши с това, че е плашещо, че заради вируса хората са започнали да си мият ръцете.

Виж още: Какви са симптомите на коронавируса? Какво да правим, ако подозираме, че сме болни?

Сузанита

Певицата публикува популярна от социалните мрежи шега, според която вирусът се пренася най-вече чрез банкнотите, които трябва да се оставят в плик, а тя щяла да мине и да ги прибере.

Лъчо от СкандаУ

"Рейс 11 от Гео Милев до Красна Поляна пътува около час, в тежкия трафик, около час е и продължителността на едно представление, нормално ли е театрите да са затворени, а всичко останало не", пита риторично изпълнителят и събира мненията на своите последователи.

2 558 11.03.2020

Още от VIP Box