VBox7 logo

Тренировки, сън, храна: Как минава денят в изолация на Папи Ханс?

4 613 24.03.2020

Идеята на самоизолацията на мнозина може би им се вижда плашеща - без излизане, без контакти с близки хора. Но предизвикателството се оказа приятно за мнозина. Сред тях е и Папи Ханс, който определи себе си като хипохондрик.

Виж още: Илиана Раева бясна на стереотипите! Излязла след седмица изолация и видяла какъв е българинът

Всъщност Папи Ханс пусна песен, с която насърчава всички да си останем вкъщи. Клипът е направен от множество клипчета, заснети от дома на Папи Ханс, а в ъгълчето пък виждаме... Дара. 

Виж още: Най-добрите колажи с ген. Мутафчийски! Той си има и любим, кой е той?

Изпълнителят обаче поясни, че никога не е страдал по минали любови, но пък с Дара са останали изключително близки приятели, а в условията на домашна изолация си говорят много.

Виж още: BG инфлуенсърки - положителни за COVID-19! Как преминава болестта при тях, с какво ги лекуват?

Самият Папи Ханс призна, че от повече от 2 седмици не е излизал навън, а уплашен от идващата болест се запасил с завидно количество паста, леща и боб. Освен това си поръчвал храна, а и приятели му носели от време на време. Така с наличните провизии пеещият певец установил, че може да се нахрани и без месо.

Виж още: Сексът - естествен лек срещу коронавируса! Кобилкина с ценни съвети по темата

Папи Ханс сподели още, че никога не е водил по-здравословен начин на живот. В момента спи по 8 часа на ден и тренира всеки ден. Установил е, че и без тежести може да тренира пълноценно и за себе си е решил, че и след кризисната ситуация ще тренира почти изцяло у дома. 

Виж още: Поп-фолк в изолация! Как се справят със ситуацията около COVID-19 любимите изпълнители в жанра?

Що се отнася до поезията, Папи Ханс сподели, че към момента не чувства потребност да пише такава. С песента било различно - всичко там се случило за 3 часа. 

4 613 24.03.2020

Още от Music Virals