Новините в 90секунди:Слави Трифонов взриви социалните мрежи

Мрежата с бурна реакция след спряното предаване на Слави Трифонов, Тереза Мей започва процедурата за напускане на Великобритания от Европейския съюз и още в Новините в 90 секунди.

След като Слави Трифонов предупреди депутатите в новото 44-о Народно събрание, че трябва да разгледат закона за мажоритарно гласуване до 2 седмици, а епизодът на шоуто му в понеделник беше заменен със старо предаване на запис, социалните мрежи реагираха бурно. Много хора изразиха подкрепата си за действията на водещия, а други бяха възмутени от поведението му. Все пак вчера бе излъчен новия брой на предаването. Във вести.бг четете какво казаха Николай Бареков, Марта Вачкова, Мартин Карбовски и още българи.

https://vesti.bg/bulgaria/slavi-trifonov-vzrivi-socialnite-mrezhi-6067262

https://twitter.com/besendesen/status/846809201833861127?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https://vesti.bg/bulgaria/slavi-trifonov-vzrivi-socialnite-mrezhi-6067262

https://www.facebook.com/nikolay.barekov/posts/203645253460117

Видео - https://www.youtube.com/watch?v=Hkrzs8dvz-0 7:57 – 11-06


Тереза Мей изпрати писмото до председателя на Европейския съвет Доналд Туск, с което заяви намерението на Великобритания да го напусне. С това се ще се сложи начало на процедурата по излизане на Великобритания от ЕС и тежки двугодишни преговори. Мей уведомява, че ще се приведе в действие член 50 от Лисабонския договор, с което ще започне процедурата по развода.

https://vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-brekzit/dnes-zapochva-izlizaneto-na-velikobritaniia-ot-es-6067253

ВИДЕО - https://www.youtube.com/watch?v=4ZVoCnCAVuA 0:19-0:50

Днес той е един от най-актуалните артисти в България. Музикалният му дебют стартира през 1988 г. с песента „Вече десет години съм на този свят“. Не помни колко пъти са го питали защо е избрал да носи псевдоним, но пак ще отговори – в зараждането на кариерата му не е искал да го свързват с музикалните постижения на родителите му. Познахте ли кой е това? Да! Влади Ампов - Графа! В галерията на вести.бг вижте как е изглеждал той – от дете до днес.

https://vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/koe-e-momcheto-ot-snimkata-shte-se-iznenadate-no-tova-e-6067233

ВИДЕО - https://www.vbox7.com/play:e75d8cd5ad&start=106

Парис Джаксън се появи в публичното пространство с ново амплоа. До скоро дъщерята на Майкъл Джаксън отбягваше камерите и изявите. Сега Парис заяви, че иска да работи в киното и модната индустрия. Тя направи една от първите си модни изяви в последната реклама на "Шанел". Дебютът си направи през февруари тази година в популярното комедийно предаване на Джими Фалън. Няколко дни по-късно Парис подписа и договор с голямата модна агенция IMG Models. В модната компания е и известната Джиджи Хадид.
https://vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/dyshteriata-na-kralia-na-popa-stava-6067260
ВИДЕО - https://www.vbox7.com/play:d2dcc6c43d&start=44

90секунди