Новините в 90 секунди: Има храни, които влияят на желанието ни за cекс

Работил ли е при конфликт на интереси като депутат Валери Симеонов, източиха дебитната карта на бивш депутат и още в Новините в 90 секунди

Валери Симеонов може би е работил при конфликт на интереси като депутат. Патриотичният лидер има пряка изгода от засиленото присъствие на войници по границата ни с Турция. Фирмата му "СКАТ" ЕООД е притежател на мотел "Козият рог" в Малко Търново, където много от полицаите и военните, които охраняват границата нощуват. Това показа разследване в "Шоуто на Слави". Като депутат в предишния парламент Симеонов е участвал в решението за засилената охрана, но като собственик на хотела е облагодетелстван от това. Симеонов заяви, че мотелът е фирмена собственост и той не се намира в конфликт на интереси като бивш и настоящ депутат.

https://vesti.bg/bulgaria/politika/izlychiha-slavi-i-materiala-mu-sreshtu-simeonov-6068124


Източиха парите от дебитната карта на Георги Кадиев. Toва съобщи самият той в социалните мрежи. Става дума за по 107 лева, източени за пет пъти, теглено е в чужда валута и след това превалутирано, обясни той. "Днес ми скимираха дебитната карта от банкомат в София и за 4 минути изтеглиха пари от банкомат на остров Бали. Съзирам някаква поличба, знак от небесата. Дано новото 44-то НС не тръгне в същата посока или поне да не е толкова професионално подготвено", написа Кадиев в профила си във Facebook.
https://vesti.bg/bulgaria/iztochiha-debitnata-karta-na-bivsh-deputat-toj-sys-syveti-6068143

ВИДЕО - https://www.vbox7.com/play:ea9bbb095f&start=60 00:42 – 01:18

ЕМБЕД - https://www.facebook.com/gkadiev/posts/10212514570759794?pnref=story

За мнозина опаковането на багажа е най-досадната част в организацията на едно пътуване. В началото не знаете какво да вземете, след това искате да сложите в багажа половината си дом, а накрая се чудите как да съберете всичко в куфара. Големите и тежки чанти биха развалили удоволствието от разходката ви. В галерията на Вести.бг вижте 6 неща, които да не взимате с вас по време на почивка.
https://vesti.bg/lyubopitno/6-neshta-koito-ne-triabva-da-vzimate-kogato-pytuvate-6068087
ВИДЕО - https://www.vbox7.com/play:2f5c594339&start=39 00:07 – 00:28

Оказва се, че има храни, които влияят на желанието ни за секс. Причината е, че здравословният начин на хранене е директно свързан с циркулацията на кръв в тялото, а с нея и с мъжката ерекция. Така че колкото по-добре влияе храната на кръвообращението, толкова по-обещава се очертава да е нощта. Или поне така твърдят учените от Масачузетц, провели проучване по темата. Кои са тези храни, вижте във Вести.бг

https://vesti.bg/lyubopitno/sveji/hranite-koito-iznenadvashto-vliiaiat-na-seksualniia-apetit-6068088

ВИДЕО - https://www.vbox7.com/play:a3913f18b4&start=105

90секунди