VBox7 logo

Мото среща край Бургас - 14.09.2019 с група ''Stiff Bones". Песен на Бийтълс

25 20.09.2019 Инфо

Обява за мото срещата: MCC "Sea Horse Bulgaria" Ви кани на мото среща с водосвет на 14 септември 2019 г. Курбан за здраве! Място на срещата: Бургас - Отманли, Парк Росенец на Курбан поляна. Вход свободен. Откриване в 15.00ч. От 18.00 ще забиват бандите Gang и Stiff Bones. Купонът ще започне от предната вечер. Всички са добре дошли!
STIFF BONES - рок банда от Бургас с фронтмен Атанас Недев изпълнява “Come Together” на Beatles. Видео: S III mini.
Ето какво писа burgasinfo.com за срещата: "Мощни мотори и як рок превземат парк „Росенец”: Мотористи от цялата страна се събраха в парк „Росенец”, за да почетат паметта на загиналите си братя и сестри по пътищата, и да си пожелаят да няма повече инциденти и жертви. По този повод беше отлсужена заупокойна молитва и осветен курбан за здраве. Сред гостите на мотористите беше и кметът на Бургас Димитър Николов. Той дойде с малкия си син Захари, който искрено се радваше на мощните мотори, паркирани в района.
„Правим курбан, защото още на втората година от нашето същестуване, загубихме двама от членовете си, а бяхме твърде малко – 7 човека. Това беше голяма трагедия за нас, макар и тази загуба да не беше резултат от инциденти. Миналата година за първи път направихме мото среща с водосвет. Дойдоха много хора и стана добре. Тази година решихме да добавим още нещо, да поканим рок групи и да останем до по-късно. Тепърва пристигат все повече и повече хора. Те са предимно от Бургас, но има и представители на мотоклубове от цялата страна”, заяви създателят на клуба организатор MCC Sea Horse Bulgaria - Стефан Колев."