Новините в 90секунди: Как да разберете кога трябва да смените работата си ?

Европейският съюз ни осъди заради мръсния въздух, река Чая застраши област Пловдив и още в „Новините в 90 секунди“
1. Съдът на Европейския съюз в Люксембург осъди България за неспазване на задълженията по директивата за качеството на въздуха. Засега не е постановена глоба, но ако след повторно сезиране от Европейската комисия Съдът установи, че държавата не се е съобразила със съдебното решение, може да наложи еднократна или периодична имуществена глоба.

https://vesti.bg/bulgaria/es-ni-osydi-zaradi-mrysniia-vyzduh-6067564
2. Разрушени защитни диги по поречието на река Чая заплашват от наводнение три села в Пловдивско. Бедствено положение е обявено селата Катуница и Ягодово, както и за ромската махала на град Садово. Водата вече е отнесла част от земеделския път и продължава да подкопава бреговете. Областният управител на Пловдив разпореди незабавно възстановяване на дигите в срок до една седмица.
Видео: https://www.vbox7.com/play:24d4556198
https://vesti.bg/bulgaria/bedstveno-polozhenie-v-plovdivsko-6067543
3. Какво ще кажете за възможността да обикалете света, а друг да ви плаща за това. Може да ви се струва налудничево, но всъщност е възможно. Точно така печелят парите си двойката Джак Морис и Лорън Булън. Въпреки, че домът им е в Бали, те не спират да обикалят света, а всеки техен пост бива плащан от различни туристически агенции, като двойката не взимат по-малко от 3000 долара за публикация.

Снимки: https://vesti.bg/galerii/foto/tazi-dvojka-pecheli-po-9000-na-snimka-v-instagram-3646

https://vesti.bg/lyubopitno/sveji/mladi-shtastlivi-seksi-te-pecheliat-9000-ot-snimka-6067548

4. Завършваме с нещо любопитно, как да разберете кога трябва да смените работата си. Сигнали за това могат да бъдат, ако завиждате на работата на другите, или мисълта, че на следващия ден сте на работа ви ужасява.
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=jMktqoczoIA
https://vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/kak-da-razberete-che-e-vreme-da-smenite-rabotata-6067568

90секунди