RDMK - Mojo (Official video reupload)

http://silvermindrecords.com/produkt/pre-order-rdmk-the-all-boom-12-05-2017/?v=dccbe2e74685 - Купи албума на RDMK тук!
Музика & Mix: Руди & Стойчо Иванов - Stinkey
Master: Бате Пешо (Studio Buster)
Текст: RDMK
Видео: Ники Скерлев

RDMK заедно с Асоциация „Докосни дъгата“, ПФК Левски и БК Левски, имат удоволствието да ви представят най-новото видео с участието на децата и младежите от Асоциация "Докосни Дъгата".

Идеята за асоциация „Докосни дъгата“ се ражда в края на 2014 година, а основатели са баронеса Денислава Ангелова и г-жа Петя Раева, която става и неин председател.
Първата и най-мащабна кампания на „Докосни дъгата“ се нарича „За нов живот“. Цели на кампанията са събирането на средства за закупуване на инсулинови помпи и консумативите за тях за деца с диабет тип 1 в затруднено положение, както и ангажиране на държавата за включване на тези скъпи медицински пособия в списъка за финансиране от НЗОК. Към настоящия момент кампанията успява за закупи 8 инсулинови помпи, които се даряват на деца-диабетици. С течение на времето „Докосни дъгата“ получава все по-голяма обществена подкрепа и фокусът й започва да се разширява, като понастоящем той обхваща най-различни сфери на обществения и социалния живот като здравеопазване, образование, култура и спорт.
Асоциация "Докосни дъгата"

На тазгодишният детски и младежки лагер за деца с диабет всички ние се забавлявахме изключително много докато снимаме клипа на "Фънки партизани", една от песните в новият ни албум The All Boom. За нас беше удоволствие да сме част от кампаниятан на асоциация "Докосни дъгата", в която участваха баронеса Денислава Ангелова, Спортният директор на Левски - Даниел Боримиров, президента на БК Левски - Константин "Тити" Папазов, Йордан Петков, Есил Дюран, Рени, прекрасните деца и младежи с които си прекарахме страхотно. а
Имахме и удоволствието да участваме в тренировка по футбол заедно с Данчо Петков.
Благодарности за професионализма за супер свежото видео на режисьора Ники Скерлев.
Благодарим и на нашите прекрасни момичета - Мария, Али, Зу, Маги.
Благодарим ви за усмивките!

rdmk