VBox7 logo

Кристин би Джулката по силикон! Но какво мисли Гани за това и ще слага ли нови гърди?

12 282 23.08.2019

 

Посрещнахме 2019 г. с нов рекордьор в една спорна и твърде любопитна дисциплина. Ставаше въпрос за това кой има най-голям силиконов бюст в България. 

През 2018 г. това беше Джулиана Гани. Но ръкавица към титлата хвърли моделът Кристин Каменова, позната ни от уеб поредицата "Принцеси под прикритие". 

И Кристин наистина вече има най-голям силиконов бюст у нас, нейната мечта се сбъдна. 

Докато във всяка гърда на Гани има по "едва" 985 кубика силикон, то в тези на Кристин има по 1000 кубика или общо 2000 кубика силикон.

Джулиана Гани обаче не коментира историята, нито пък се включи лично по какъвто и да е начин. Боби Star Reporter обаче реши да потърси нейното мнение по въпроса. 

"Силиконът си е силикон! И на една крава да сложиш силикон, той ще ѝ стои (бел. ред. - добре). Така че важно е какво има под него. Хич не ми пука кой е с по-големи гърди, важно е как ти стоят", коментира Гани.

Джулката цитира и Мечо Пух, за да обясни желанието си за голям бюст - колкото повече, толкова повече.

Въпреки че вече не е номер едно в дисциплината Гани беше категорична, че няма намерение да си прави по-голям бюст, защото този ѝ харесва. 

Но все пак защо хората искат да имат толкова голям бюст? Истината е, че Джулката не успя да отговори еднозначно на този въпрос. Според нея факторите са много - мания, мода, а и моделите гледали една от друга.

Тук можете да си припомните цялата процедура по уголемяване бюста на Кристин:

12 282 23.08.2019

Още от Най-яките мацки