Новините в 90 секунди: Цвети Стоянова трогна всички с писмо в социалната мрежа

Министър от служебния кабинет на Огнян Герджиков с обвинение от пркуратурата, за какво мечтае най-новият милионер у нас и още в „Новините в 90 секунди“.
1. Прокуратурата повдигна обвинение на служебния здравен министър и вицепремиер Илко Семерджиев. Причината – отправял е заплахи за уволнение към директора на Изпълнителната агенция по лекарствата доц. Асена Стоименова, защото отказала да назначи за свой заместник посочен от него човек. Семерджиев е с мярка за неотклонение „Подписка“. Разследването продължава.
https://vesti.bg/bulgaria/politika/ministyr-zaplashva-naznachete-go-ili-moga-da-vi-napravia-6067460
2. Щастливецът от Ямбол, който спечели най-големия джакпот в историята на България от 12 милиона лева търси любовта. Кандидатки за сърцето на Димитър Митев не липсват, казват, че са го харесали не заради милионите. 61-годишният мъж вече може да си позволи да харчи по 1600 лева на ден в продължение на 20 години.
Видео: https://www.vbox7.com/play:f155fd5bec
https://vesti.bg/bulgaria/totomilioneryt-ot-iambol-tyrsi-liubovta-veche-ima-kandidatki-6067464
3. Цвети Стоянова, едно от златните момичета на България в художествената гимнастика, трогна всички с писмо в социалната мрежа „Инстаграм”. Тя благодари на хората, които я подкрепят и обичат, дори в най-трудните моменти. Тя каза на семейството си и едно гоямо съжалявам за причинената болка.

https://vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/cveti-stoianova-trogna-vsichki-s-tova-pismo-6067429

4. Завършваме с нещо любопитно, хитът на Енрике Иглесиас „Байляндо“ постави рекорд с над 2 милиарда гледания в интернет. Песента с елементи на фламенко, излезе през 2014 г. До 2015 г. тя се превърна в първото испаноезично парче, което прекрачи границата от един милиард потребители, които са я слушали.

90секунди