Супер Сериите С05 Еп04 - Съни Дунчева разбива митовете за това как трябва да тренира една жена

В следващия епизод на Супер Сериите Сезон 5 ще ви срещнем с една изключително секси състезателка в категория "Бикини фитнес" Съни Дунчева. Тя ще разбие всички митове, като разкаже кои части на тялото трябва да тренира една жена, за да придобие стегнато и оформено тяло.

Тя и нейният треньор Трихомир Трифонов ще дадат съвети за това какви стъпки трябва да предприеме всяка една жена по пътя към желаната форма.

Съни Дунчева ще ни покаже тренировка за рамо и корем, която води до зашеметяващи резултати. Ще разберете как тя поддържа топ форма, стегнат корем и бразилско дупе.

В рубриката "Попитай треньора" Василена Василева ще анализира какво представлява целулита, какви са причините за появата му и как да се преборим с него. Има ли генетичен фактор за наличието на портокалова кожа?

В "Съветите на Fit Spo" ще дискутираме изгодни ли са всъщност промоциите на хранителни добавки и има ли търговци, които предварително завишават цените на продуктите си, за да дадат фиктивна отстъпка.

Не забравяйте, че ще откриете и специален промокод във всеки един епизод, с който ще можете да пазарувате със страхотни отстъпки в новия ни онлайн магазин BC SHOP. Възползвайте се от нашите промоционални оферти:
- http://bit.ly/2mYJrFw
- http://bit.ly/2mYJ5i3
- http://bit.ly/2mcC6lE
- http://bit.ly/2m7b4f3

body_constructor