Полицай вилнял в Шарково не иска да се представи

До всички, които са били в Шарково.
Някой знае ли имената на този полицай, който доколкото чух, бил вилнял и там, и не иска да се представи ?
После същият полицай извика 30 патрулки за двама човека- аз и Митко Башалов- които останахме там последни и ми писа акт за неизпълнение на полицейско разпореждане.
Сами виждате на записа...
Първо, аз съм длъжен да изпълнявам само ПОЛИЦЕЙСКИТЕ разпореждания, което става след надлежно удостоверяване на самоличността и длъжността на полицая и то след представяне на полицейски картон. Най-малкото е казването на имената и длъжността. Иначе разпорежданията на са полицейски. Нали така.
Ама това не го измислям аз, то си го пише в ЗМВР, ама кой да чете закони.
Второ- аз съм длъжен да изпълнявам само законосъобразните полицейски разпореждания, а не тези, които противоречат на закона. Например, нямат право да ти кажат : "Няма да ходиш на това заведение." или "Няма да излизаш с еди кой си." Или "Няма да ходиш еди къде си", без това да е ограничено с нормативен акт, а не някаква си тяхна вътрешна заповед, която по своята същност е индивидуален или общ административен акт. Ненормативен !!!
Трето, аз не чух някакво разпореждане или пък да съм минавал зад кордона на полицаите. Още по-малко да съм се опитвал да го разбия, кактпо казаха по БТВ НОВИНИТЕ в неделя .

Петър Низамов